2020 CFP Open! Apply now!

Schedule

* schedule is subject to change

Breakfast & Registration

Breakfast & Registration

Conference registration and breakfast

07:45 - 08:45
60mins
Welcome

Welcome

Welcome introduction from our MC

08:45 - 09:00
15mins
Animations any Vue app can use

Animations any Vue app can use

Adam Jahr

09:00 - 09:30
30mins
Scripting in style, what's your Vue?

Scripting in style, what's your Vue?

Maya Shavin

09:30 - 10:00
30mins
Identifying and solving performance issues in Vue applications

Identifying and solving performance issues in Vue applications

Filip Rakowski

10:00 - 10:30
30mins
Break

Break

Morning refreshment break

10:30 - 11:00
30mins
Scalable data visualisation with D3 and Vue

Scalable data visualisation with D3 and Vue

Ramona Biscoveanu

11:00 - 11:30
30mins
A new Router to guide your Apps

A new Router to guide your Apps

Eduardo San Martin Morote

11:30 - 12:00
30mins
OS Awards

OS Awards

OSAwards Ceremony

12:00 - 12:30
30mins
Lunch

Lunch

Lunch and refreshments

12:30 - 14:00
90mins
Lightning talks

Lightning talks

4 Lightning talks

14:00 - 14:30
30mins
Vue 3’s Composition API Explained Visually

Vue 3’s Composition API Explained Visually

Gregg Pollack

14:30 - 15:00
30mins
The new Composition API

The new Composition API

Thorsten Luenborg

15:00 - 15:30
30mins
Break

Break

Afternoon break

15:30 - 16:15
45mins
Live coding: The new Composition API

Live coding: The new Composition API

Jason Yu

16:15 - 17:00
45mins
Keynote

Keynote

Evan You

17:00 - 17:45
45mins
Closing

Closing

Closing remarks from the Organizers

17:45 - 18:00
15mins
After Party

After Party

Hollywood Bowl at the O2

19:30 - 01:00